Хепенинг на платото на УКИМ, 07.11.2018 година

Хепенинг на платото на УКИМ, 07.11.2018 година

Студентите го кренаа својот глас против медиумската пропаганда и на своите врсници им порачаа да проверуваат наместо слепо да веруваат.

Можете да погледнете дел од Хепенингот на Фејсбук страната https://www.facebook.com/nebidimediumskameta/  или на следниве линкови:

https://www.facebook.com/nebidimediumskameta/videos/189783865272285/
https://www.facebook.com/nebidimediumskameta/videos/258172528204959/